Rabobank strikt Australisch talent

De Australische renner Michael Matthews rijdt de komende twee seizoenen voor Rabobank. De jonge renner (Matthews wordt later deze maand twintig) is de zevende aanwinst voor de Raboploeg. Ondanks zijn leeftijd zal Matthews de opleidingsploeg overslaan en direct worden ingezet in het ProTour team.

Matthews rijdt nu nog voor het kleine Jayco AIS; momenteel rijdt de Australiër goed in de Tour de l’Avenir. Het voorbije seizoen kwam hij vaak in wedstrijden uit waar ook het Rabo Continental Team aanwezig  was. Op die manier kon hij zich bij Rabo in de kijker rijden.

Erik Breukink heeft veel vertrouwen in Matthews: “Hij is een allrounder die goed omhoog rijdt, met een goede tijdrit en rappe benen. Hij heeft ook nog eens een fantastische mentaliteit. Er zijn niet zo veel talenten van dit niveau, dus we zijn trots dat we hem hebben kunnen contracteren.”

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rabobank strikt Australisch talent

  1. Pingback: Rabo-aanwinst wereldkampioen onder 23 | Wielrennen

  2. Pingback: Goss eerste winnaar in 2011 | Wielrennen

  3. Pingback: Matthews bezorgt Rabobank eerste zege van het jaar | Wielrennen

  4. Pingback: Rabobank strikt opnieuw Australisch talent | Wielrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>