Het bekende kat-en-muis-spel! wint!

Houden ze het of houden ze het niet? Die vraag hield iedereen bezig op het stratencircuit van het kersendorp Mierlo. Rudie Kemna en Erwin Thijs, vertegenwoordigers van kleine ploegen die met een wildcard op de deelnemerslijst waren gekomen, waren de dapperen die vandaag de koers maakten. Een sprinter en een stoemper, waarbij de sprinter onderweg 9 bonificatieseconden pakte. Het bekende kat-en-muis-spel tussen de twee knokkers voorin en het voortrazende peloton.

Rudie Kemna

Op 12 kilometer voor de streep was het nog maar 28 seconden en in de kilometers die volgden brokkelde die veiligheid nog verder af. Toen het ging het snel en het tweetal werd snel ingerekend. De vlucht was mislukt, maar Kemna kon desondanks tevreden zijn. Als hij verder geen tijd verliest dan staat hij op 3 seconden van de rodetrui. Als een streep ging het peloton met een gangetje van 60 naar de finish. En in de laatste kilometer met alle sprinters wint … Max van Heeswijk. Onze Max! Ritwinst en de rode leiderstrui!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>