Complimenten aan Studio Sport misplaatst!

Zaterdag maakte ik complimenten aan Studio Sport voor het feit dat ze in tegenstelling tot de Giro en de Deutschland Tour wel aanwezig waren in de Vuelta. Wie schetst mijn verbazing toen Smeets en Ducrot na de proloog en de zondagetappe al weer hun biezen hadden gepakt om de verslaggeving verder aan de Belgen over te laten. Het grote Studio Sport, jarenlang hét gezicht van de sportverslaggeving in Nederland liet zich de voetbalrechten afpakken en verlustigt zich nu geil aan de voetbalkruimels die de commerciëlen laten liggen. In plaats van met de vele uitgespaarde miljoenen een goed alternatief sportprogramma te maken, beperken ze zich ten aanzien van de wielersport tot weekenddiensten. Je doet het niet, als je daar goede redenen voor hebt, of je doet het wel, maar je doet het niet een beetje, leerde mijn moeder me al.

Die Medy van der Laan is zo gek nog niet. Opheffen die hap. Nu we met het bord op schoot om zeven uur op zondagavond niet meer bij ze kunnen aanschuiven, is het tijd voor evaluatie. Welke functie heeft Studio Sport zonder voetbal? Mijn advies intussen: als er wielrennen op TV is, ga dan gelijk naar Sporza. Dan weet je zeker dat je coureurs ziet langs komen. In Nederland bevechten de commerciëlen elkaar wel op leven en dood voor de voetbalrechten, maar wij van de wielersport hebben gelukkig de Belg.

Sporza! Van harte aanbevolen!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Complimenten aan Studio Sport misplaatst!

  1. Nick

    Daar erger ik me ook al zo aan!

      /   Reply  / 
  2. Vincent

    helemaal mee eens. Ik word echt gek van studio sport. Zenden ze eerst wel de Vuelta uit en daarna niet meer. Weg ermee!

      /   Reply  / 
  3. Jack Claassen

    Ben er helemaal niet rouwig om dat SS geen of nagenoeg geen wielerwedstrijden uitzendt.
    Ik heb me mateloos geergerd aan Smeets tijdens de problemen van de Enecotour door Belgie.
    Maarten Ducrot kan niets anders zeggen dan
    “de oversteek “maken. Geef mij maar Sporza of Euro Sport (waarbij bij de laatste tijdens de Tour de France leuke prijzen waren te winnen; ik was ook een van de gelukkigen).

      /   Reply  / 
    1. CM

      test

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>