Inzending van de familie Hopman

Ooit reed de legendarische wielrenner Rik Van Steenbergen zesdaagsen met zijn schoonzoon als koppelgenoot. Verder ken ik geen voorbeelden waar vader en (schoon)zoon samen aan een wedstrijd deelnamen. Tot ik deze foto kreeg van vader Edu Hopman en zijn zoon Nick uit Uithoorn. De foto is gemaakt bij de start van de T-Mobile Challenge op 19 juni jl. in Eindhoven, als ludiek voorafje van de ploegentijdrit in het kader van de UCI Pro Tour.

Het was die dag ook vaderdag en wat is er dan mooier om met je zoon in het wiel en op een mooie Coppi-fiets tot het gaatje te gaan. Het koppel Hopman werd 349e van de 374 geklasseerde deelnemers. Hadden die ook allemaal hun zoon in het wiel? Hoe het ook zij, volgend jaar is Edu weer van de partij, maar dan met zijn beide zonen, want Lars was op 19 juni nog maar elf dagen oud. En dat is te jong om af te zien.

Hier is de foto en die dingt mee naar één van de prijzen die in de tweede helft van deze maand na een uitspraak van de jury verdeeld zullen worden.

Denk je dat jouw foto nog mooier is? Stuur hem dan in naar:

[email protected]

Je hebt nog precies een week!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inzending van de familie Hopman

  1. Elany

    TOPPERTJE!!! Dit gaat de winnaar worden!!
    Groetjes
    Elany

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>