De Kneet was ambassadeur van KIKA!

De Kneetstory is uitgegeven door Uitgeverij Agiel. Nooit van gehoord, dacht ik toen ik de uitnodiging ontving, maar ik ondekte op internet al snel dat het om een gespecialiseerde uitgever gaat van publicaties op agogische terreinen, zoals welzijn, zorg en onderwijs. De insteek van de uitgeverij om een wielerboek uit te geven is de wijze waarop Knetemann zich inzette voor de stichting KIKA, een afkorting van KInderen KAnkervrij. Omdat Agiel een non-profit organisatie is werd besloten om de baten van het boek met een voor een wielersportboek zeer hoge oplage beschikbaar te stellen aan deze stichting.

En de uitgeverij liet het niet bij voornemens en overhandigde bij de presentatie een cheque ten bedrage van €10.000 (een voorschot werd het genoemd) aan Prof. Dr. Tom Voûte, voorzitter van de stichting KIKA. Ik ben er trots op dat onze blog aan deze actie mag meewerken en vanaf vandaag kunnen jullie het boek bestellen!. € 29,95 inclusief CD en verzendkosten. Warm aanbevolen!

BESTELLEN!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>