T-Mobile blijft acief in de wielersport

Weer eens positief nieuws! Ondanks de twijfels na het dopinggeval Sinkewitz heeft het Duitse telecombedrijf besloten het sponsorcontract tot 2010 gewoon uit te dienen. Daarmee blijft de Duitse topformatie verzekert van grote financiële investeringen.

Wel zei de sponsor dat het alle recht heeft om bij nieuwe dopingzaken het contract per direct te beëindigen. Hiermee geeft het een belangrijke signaal en waarschuwing af. Ook zullen de renners zelf een financiële bijdrage moeten leveren voor het anti-dopingbeleid wat het team zal doorvoeren.

De woordvoerder van T-Mobile zei dat de wielersport momenteel een dieptepunt heeft bereikt, maar dat ze vastbesloten zijn om er een bijdrage aan te leveren om de sport uit het dal te helpen. In ieder geval zeer positief dat een sponsor van dergelijk kaliber niet uit de wielersport stapt. Dat had ook een zeer negatief signaal naar andere sponsors geweest en was de sport in een nog dieper dal gekomen.

Bron: Süddeutsche Zeitung

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>