Thomas Dekker twijfelt over Tour

Het gaat zo slecht met Thomas Dekker in de Ronde van Zwitserland dat hij nu twijfelt over zijn deelname aan de Tour de France. Vlak voor Zwitserland had hij griep en nu heeft hij weer een koortslip, wat betekent dat de weerstand nog niet goed is. Dekker vraagt zich af of het dan zinvol is om naar Frankrijk te gaan.

"Ik wil graag rijden hoor in de Tour, maar niet ten koste van alles. Aan de andere kant wil ik me er ook niet zomaar bij neerleggen, omdat ik weet dat er in de eerste week tijd is om te verbeteren,” zegt Dekker in de Telegraaf.

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Thomas Dekker twijfelt over Tour

 1. chris van dongen

  Ik denk dat Thomas weer terug moet naar zijn oude dokter.

    /   Reply  / 
 2. Johan

  Ik denk dat Chris gewoon zijn mond moet houden.

    /   Reply  / 
 3. chris van dongen

  Mijn mening komt wat gevoelig aan ,als ik jou reactie lees. De tijd zal het leren.Ik heb al meer van dit soort talenten weg zien glijden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>