Bos veroorzaakt val in Turkije

Bos probeert de koppelkoers in het peloton te introduceren, zonder succes. Misschien is het nog even wennen voor de anderen.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Bos veroorzaakt val in Turkije

  1. p. veteraan

    In mijn ogen een regelrechte aanslag van theo bos. In tegensteliing van wat hij beweert gooide hij de betreffende renner met zijn recherarm gewoon in de hekken. Het bewuste incident is op Eurosport een aantal keer herhaald. Hier past maar een maatregel, een flinke schorsing.

      /   Reply  / 
  2. gerrit vermeulen

    ik ben het een keer met je eens Veteraan.

      /   Reply  / 
  3. Guido

    is van youtube afgehaald, heb het helaas gemist!

      /   Reply  / 
  4. The Boxer

    Ik heb de beelden meerdere keren bekeken maar nijg toch wel naar de zienswijze dat Bos hem echt de hekken inpleurt! Hij lijkt echt een duidelijke krachtsinspanning met zijn rechterarm te maken…

    Theo, welke afslag heb je gemist?

      /   Reply  / 
  5. GoFast

    De Klassiekers zijn natuurlijk geen voorseizoen..
    Voorjaar bedoel ik.
    Tsja, Ronde-fan he.

      /   Reply  / 
  6. gerrit

    enige nuance is op zijn plaats. Als je in de slowmotion de beelden goed bekijkt geeft hij hem niet echt een gooi, maar probeert hij hem juist van zich af te houden omdat hij anders zelf de hekken in dreigt te gaan. Dat er daarna iets fout gaat is duidelijk, maar niet volledig aan Bos te wijten.

      /   Reply  / 
  7. Marloes

    Ik nuanceer het toch ook graag. Hoewel de beelden lastig zijn, geloof ik toch de reactie van Bos zelf. Waarom een renner bewust raken om zelf eroverheen te vallen? Wie zou zo’n risico nemen? Ik zou ook zeggen dat hij een soort steun zocht om zelf niet in de verdrukking te raken. De harde reactie van Armstrong vond ik vrij ongepast.

      /   Reply  / 
  8. Meijer

    En die walgelijke idioot Armstrong moet zich er weer mee bemoeien. O wat heb ik een hekel aan die man zeg. Hij denkt dat hij God is. Die zou ik graag ten val zien komen en dat bedoel ik niet lichamelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>