Lars Boom moet nog leren klimmen

Lars Boom had dinsdag een zware dag in de Ronde van Zwitserland. De Nederlands kampioen finishte als laatste op meer dan 23 minuten van winnaar Breschel. In een rit waar er geklommen moest worden over 2 bergen, 1 van de buitencategorie en 1 van de 2de categorie, kon Boom het tempo van het peloton niet volgen. Misschien toch nog wat last van de val van een dag eerder? Ook gisteren kwam hij in de laatste bus over de streep in Zwitserland. Volgens ploegleider Van Houwelingen wel een stuk frisser dan een dag eerder. Het toont wel aan dat ook toptalent Lars Boom geen alleskunner is en dat hij ook maar een mens van vlees en bloed is. Jammer, dat wel.

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>