Huis in Spanje gevonden voor Robert Gesink

Robert Gesink benut zijn relatief rustige Decembermaand optimaal door op zoek te gaan naar een huis in Spanje. “Ik wil een plek voor mijzelf waar ik naartoe kan gaan en waar ik kan trainen. Iets wat mijn eigen stekje is, zodat ik niet in een hotel hoef te zitten”, aldus de Raborenner. Hij zal zijn nieuwe casa dus niet permanent gaan bewonen. Deze maand zal Gesink een week in Spanje vertoeven om te bepalen naar welke regio zijn voorkeur uitgaat. Naar verluidt is hij vooral gefocused op het gebied rond Girona, waar ook Lance Armstrong een 2e huis had ten tijde van zijn Tourzeges.

Ik wil me natuurlijk helemaal nergens mee bemoeien, maar ik denk dat ik het perfecte huis al gevonden heb! Ten noorden van Girona staat een lieflijk vakantiehuisje verscholen tussen de koolzaadvelden, echt in the middle of nowhere dus. Hoe ik dat weet? Dit huisje diende als onderkomen voor mijn trainingskamp met een aantal vrienden afgelopen voorjaar. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe makkelijk je over de glooiende wegen de Middellandse Zee bereikt en hoe moeilijk de toppen van de nabijgelegen Pyreneeën. Dus Robert, aarzel niet! Mi casa es su casa:!

Nederig stulpje ten noorden van Girona (copyright O. Wilken)

Nederig stulpje ten noorden van Girona (copyright O. Wilken)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>