Zes Nederlandse renners van Belkin naar Qatar

De Nederlandse Belkin-formatie zal met zes Nederlanders afreizen naar het Midden-Oosten. De kopman van de in totaal achtkoppige ploeg selectie is de sprinter Theo Bos. Daarmee heeft Belkin Pro Cycling Team een favoriet voor dagzeges in huis. Bos zal het onder andere moeten opnemen tegen sprinters zoals Greipel, Boonen en Haussler.

De Nederlander houdt, ondanks de hevige concurrentie, vertrouwen in een dagsucces. Een ambitieuze Theo Bos vertelde tegen de pers dat hij een super winter achter de rug heeft. De oud-baanwielrenner heeft geen blessures, ziekte of valpartijen gekend. Bos: “De Trainingskampen verliepen uitstekend. Als ik mijn vorm vergelijk met voorgaande jaren ziet het er geweldig uit! Ik ga voor minimaal één dagzege in Qatar!” Ook ploegleider Jan Boven heeft er vertrouwen in: “We hebben ter voorbereiding al wat systemen en plannen doorgenomen. Winnen is natuurlijk het doel.”

Bos zal in koers hulp krijgen van de Nederlanders Jetse Bol, Lars Boom, Jos van Emden, Barry Markus en Maarten Tjallingii. Ook reizen de Australiër Graeme Brown en de Duitser Robert Wagner af naar Qatar.

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>