Cavendish spurt naar eerste overwinning van het seizoen (+uitslagen)

De laatste etappe van de Volta ao Algarve heeft Mark Cavendish op zijn naam kunnen schrijven. De Brit was in de massasprint de betere spurter dan Arnaud Démare en Bryan Coquard. Het is de eerste overwinning van het seizoen voor de sprinter van OmegaPharma-QuickStep. Michal Kwiatkowski zijn leiderstrui kwam niet meer in gevaar en won het algemeen klassement. Wilco Kelderman besloot de ronde op een vijfde plek.

Mark Cavendish

Uitslag etappe:

Uitslag algemeen klassement:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>