‘Sagan vertrekt naar Tinkhoff’

Peter Sagan rijdt vanaf 2015 voor Tinkoff, aldus La Gazzetta dello Sport. Cannondale zou de co-sponsor worden van de Russische formatie waar de naam van de huidige sponsor Saxo verdwijnt.

Met zijn 24 jaar en zijn enorme kwaliteiten op de fiets is Peter Sagan een gewild wielrenner. Sagan kreeg aanbiedingen van Astana en de nieuwe wielerploeg van Formule-1 coureur Fernando Alonso maar de Slowaak schijnt getekend te hebben voor de ploeg van de schatrijke Rus Oleg Tinkov. Of geld een belangrijke reden is om te tekenen voor Sagan, is onduidelijk. Vanwege de UCI-regels mag de transfer pas op 1 augustus bekend worden gemaakt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>