Zesde rit Tirreno-Adriatico 2014 prooi voor Mark Cavendish

De zesde etappe van Tirreno-Adriatico 2014 is gewonnen door Mark Cavendish. In de relatief vlakke etappe, eindigend in een massasprint waar Marcel Kittel de grote afwezige was, had de de Brit de betere benen dan ploeggenoot Alessandro Petacchi en Peter Sagan. Alberto Contador bleef in bezit van de leiderstrui.

Nadat de vluchtgroep van de dag ingelopen was probeerde Phillipe Gilbert zes kilometer voor de finish voor de dagzege te gaan met een late demarrage. Zijn plannetje mislukte met als gevolg dat de etappe eindigde in een massasprint. Deze werd getekend door een valpartij in de laatste anderhalf kilometer. André Greipel was een van de slachtoffers. Omega Pharma – Quick Step trok vervolgens de sprint aan voor Mark Cavendish. De Brit won met overmacht.

Uitslagen:

Video:

 

 

 

Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>