Robert Gesink maakt noodgedwongen einde aan het seizoen

In een persconferentie hebben Belkin en Robert Gesink gemeld dat de Nederlander de rest van het seizoen aan zich voorbij zal laten gaan. Gesink stopt noodgedwongen vanwege hartproblemen. De Belkin-renner hoopt zo snel mogelijk op het hoogste niveau terug te keren.

Gesink kampt al enkele jaren met gezondheidsproblemen. Rondom zijn wielerploeg komen sinds 2011 steeds meer signalen naar buiten dat de 27-jarige Varssevelder hartproblemen heeft. Gesink is bang dat zijn hartproblemen zullen verergeren als hij intensief blijft fietsen en laat zich daarom behandelen aan zijn klachten. Volgens de doktoren die hem zullen begeleiden in dit proces is terugkeren naar zijn huidige niveau niet onmogelijk.

 

 

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>