Trofimov triomfeert, Ligthart derde in vierde rit Dauphiné (+beeld)

De vierde etappe in het Critérium du Dauphiné is op naam gekomen van Yuri Trofimov. De Rus wist op de slotklim weg te rijden bij zijn medevluchters en zag zijn concurrenten pas na de finish in Gap weer. Gustav Larsson was met een tweede plaats ‘the best of the rest’. Pim Ligthart was ook van de partij in de kopgroep. De Nederlander eindigde uiteindelijk als derde. Belkin-renner Lars Petter Nordhaug moest genoegen nemen met een vierde plek.

Uitslagen:

Video:

 

Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>