Wiggins definitief gepasseerd door Team Sky voor Tour

Team Sky vertrekt met een ervaren team naar de Tour de France, startend in eigen land. De gemiddelde leeftijd van het geselecteerde negental is bijna 32 jaar. Titelverdediger Chris Froome is aangesteld als kopman. Bradley Wiggins, oud Tour-winnaar is de grote afwezige in de selectie. Wiggins gaf zelf vorige maand al aan dat hij niet zou starten in de grootste ronde van het seizoen. Nu hij definitief gepasseerd is, is de kans dat de Brit naar een andere ploeg vertrekt alleen maar groter geworden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>