Kittel maakt ploegenwerk Giant-Shimano weer af in vierde etappe Tour (+beeld)

Marcel Kittel heeft zijn derde etappezege in de Tour de France geboekt. De oppermachtige Duitser wist ook in de vierde rit, in de straten van Lille, de overwinning te pakken. Ditmaal grepen Alexander Kristoff en thuisrijder Arnaud Démare naast het gouden eremetaal. Zij werden respectievelijk tweede en derde.

Net zoals gisteren wisten slechts twee renners uit het peloton te ontsnappen. Dit waren Thomas Voeckler en Luis Angel Mate. Veel ruimte kreeg het duo niet. In het peloton werd door onoplettendheid veel gevallen. Onder andere Bauke Mollema, Chris Froome en Niki Terpstra kusten het asfalt.

Op vijf kilometer van de streep nam Omega Pharma-Quick Step de leiding in het peloton.  Dit deed de Belgische ploeg voor hun nieuwe kopman, na het uitvallen van Mark Cavendish, Mark Renshaw. De koplopers waren al lang daarvoor ingelopen. Ook Giant-Shimano wilde de leiding in de grote groep. Zo ontstond een waar gevecht om de eerste posities. Uiteindelijk wist Marcel Kittel het ploegenwerk van zijn ploeg weer af te maken. Hierdoor scoorde de Duitser zijn derde etappezege in deze Tour de France.

Uitslagen:

Beeld:

 

 

Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>