Belkin met volledig Nederlands team naar Utah

Moreno Hofland zal op 4 augustus zijn rentree maken in het peloton. Dit zal de Belkin-renner doen in de Tour of Utah. De Nederlander kampte lange tijd met een zware blessure. Hofland brak namelijk in de laatste rit in de Ronde van Californië enkele ribben en een lendenwervel. De herstellende Nederlander heeft volgens eigen zeggen geen angst overgehouden aan de valpartij. De Roosendaler gaf in een persbericht aan “zich er gewoon weer tussen te gooien”.

Een andere opvallende naam in de achtkoppige selectie is Martijn Tusveld. De Nederlander zal zijn debuut maken voor Belkin Pro Cycling. Tusveld wordt gezien als een klimtalent. Ploegleider Erik Dekker hoopt dat jonge renner kan stunten in Utah. Tot slot reizen Martijn Keizer, Maarten Tjallingii, Wilco Kelderman, Dennis van Winden en Robert Wagner af naar de Verenigde Staten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>