Guardini grijpt macht in eerste etappe Eneco Tour

Andrea Guardini heeft een dubbelslag geslagen in de eerste etappe van de Eneco Tour. De Italiaan won de openingsrit en pakte daarmee automatisch de leiderstrui.

Ruim voor de finish werden de leden van de kopgroep van de dag ingerekend door het peloton. Wat volgde was een onrustige slotfase vol valpartijen. Onder andere Danny van Poppel, Sacha Modolo en Matthew Goss kusten het asfalt. Tom Dumoulin probeerde vervolgens een massaspurt te vermijden. De Nederlander wist net niet uit de klauwen van het peloton te blijven. De massasprint werd daarna gewonnen door Guardini. Yohann Gène en Davide Cimolai moesten hun meerdere erkennen in de renner van Astana in de massasprint.

Lees ook:Powerbanks, de oplossing voor onderweg
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>