Bouhanni past voor Tour

Nacer Bouhanni staat niet aan de start in Utrecht voor de 102de editie van de Tour de France. De sprinter kwam in het Frans kampioenschap wielrennen vlak voor de finish in aanraking met het asfalt. De renner van Cofidis meldde vervolgens later die zondag dat hij de Tour de France niet gaat rijden. Daarmee is een favoriet voor de vlakke etappes weggestreept.

Lees ook:Voorbeschouwing Olympische wegwedstrijd mannen en vrouwen
Lees ook:Top 10 tips om bordjessprints te winnen
Lees ook:Vooruitblik op de Olympische Spelen
Lees ook:Powerbanks, de oplossing voor onderweg
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>