Bouhanni past voor Tour

Nacer Bouhanni staat niet aan de start in Utrecht voor de 102de editie van de Tour de France. De sprinter kwam in het Frans kampioenschap wielrennen vlak voor de finish in aanraking met het asfalt. De renner van Cofidis meldde vervolgens later die zondag dat hij de Tour de France niet gaat rijden. Daarmee is een favoriet voor de vlakke etappes weggestreept.

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>