Grote namen bij eerste Vintage Bike Beurs

Grote namen bij eerste Vintage Bike Beurs 

De Vintage Bike Beurs: Een aanrader voor iedereen die de wielersport in het hart draagt!

In Herentals wordt 28 november de eerste Vintage Bike Beurs gehouden. Historische fietsen, truien en onderdelen zijn één hele dag te bewonderen in het Bloso Centrum van het Belgische dorp. Enkele unieke truien worden eveneens te koop aangeboden. Inloop is vanaf 10.00 uur.

Wereldkampioenen

De Vintage Bike Beurs kent enkele speciale gasten. Er zijn namelijk wereldkampioenen aanwezig.  De bekendste naam is verreweg Roland Liboton. De veldrijder werd maar liefst vijf maal wereldkampioen in het veld. Daarnaast is Liboton tienvoudig Belgisch kampioen. Ook Bert Vermeire is aanwezig op de Vintage Bike Beurs. Vermeire was eveneens vijf maal de beste veldrijder ter wereld en reed acht jaar lang in de Belgische kampioenstrui. Tot slot pronkt de organisatie met Albert van Damme en Paul Herygers. Beide mannen werden eenmaal wereldkampioen en zijn ook te gast bij de Retro fiets- en onderdelenbeurs. De Vintage Bike Beurs is dus een unieke kans om wereldkampioenen te ontmoeten.

Tentoonstelling

Tijdens de beurs is er een tentoonstelling waar historische wielertenues worden uitgestald. De tentoonstelling kent drie verschillende thema’s.  Ten eerste is er een verzameling van wielertruien van Rik van Looy te zien. Daarnaast wordt een verzameling wielershirts van wielrensters tentoongesteld. Tot slot worden er kledingstukken van profploegen uitgestald. Ruim dertig truien worden te koop aangeboden.

Standhouders

Er zijn nog volop mogelijkheden om standhouder te worden op de Vintage Bike Beurs. Mieke Smeulders, één van de drie organisatoren: “Wij willen een beurs organiseren waar iedereen veel plezier aan beleeft. Mochten er nog geïnteresseerden zijn: extra standhouders zijn altijd welkom.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>