Cancellara toch van start in Tour de France

Fabian Cancellara start op 2 juli aan zijn tiende Tour de France. Eerder leek het erop dat de Zwitser de strijd om de gele trui aan zich voorbij zou laten gaan, maar daar is hij nu op terug gekomen. Samen met de 39-jarige Zubeldia werd de 35-jarige Cancellara op het laatste moment opgeroepen voor de Tour-selectie van het team Trek-Sagafredo.

Lees ook:Tour de France 2016: Favorieten ploegenklassement
Lees ook:Tour de France 2016: Tourpoule tips
Lees ook:Winnen tijdens de Tour met SKS Germany
Lees ook:Tour de France 2016: Officiële deelnemerslijst
Lees ook:Geen Robert Gesink in Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>