Winnen tijdens de Tour met SKS Germany

SKS Germany en John van Ierland starten Facebook-actie Tour de France

SKS Germany heeft een langdurige band met de wielrensport, getuige de 50-jarige SKS RENNKOMPRESSOR, de vader van alle vloerpompen. Daarom start SKS Germany vandaag een Tour de France Facebook-actie op haar Nederlandse Facebook-pagina. Daar kun je voorspellen wie resp. de gele, groene, witte en bolletjestrui gaat winnen, met als unieke hoofdprijzen vier door bekende Nederlandse wielrenners gesigneerde SKS RENNKOMPRESSORS. Bovendien kun je elke etappe een van de 21 dagprijzen winnen via het beantwoorden van een Tour-vraag. Deze etappevragen zijn heel gevarieerd en bedacht door de bekende wielerjournalist John van Ierland. Wielrennen.blog.nl doet ook mee aan deze actie!

Hoe maak je kans op de prijzen?

Ga naar https://www.facebook.com/sksgermanynl/ en like deze pagina zodat je de berichten over de Tour-actie automatisch ontvangt. Geef bij het bericht ‘WIE WINT DE TOUR’ vóór 4 juli jouw voorspelling wie de winnaars worden van de gele, groene, witte en bolletjestrui. Met elke trui heb je een kans. Vanaf vrijdag 1 juli kun je daar ook etappevragen beantwoorden.

De dagwinnaars en eindwinnaars maakt SKS Germany steeds via Facebook bekend. 

 

 

Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Waarom dit de meest verschrikkelijke Tour de France sinds tijdperk Armstrong was
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>