Clement in de aanval: tactische blunder

Wat wil de Rabobankploeg nu eigenlijk, willen ze iedere dag goed in beeld rijden of willen ze een goed klassement rijden met Menchov en Gesink. Volgens mij proberen ze al jaren om een goed klassement te rijden. Dan snap ik niet waarom ze Clement meesturen in een ontsnapping van dik 100 km. Morgen is de ploegentijdrit en dan heb je Clement heel hard nodig. Met een ontsnapping van gisteren heeft hij onnodig energie verspeeld.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Clement in de aanval: tactische blunder

  1. sander

    Steven Rooks:
    Wat mij wel positief verraste, was de samenstelling van de vluchtersgroep. Vier man en daarbij met Stef Clement eindelijk weer eens een Nederlander. Je kan zeggen dat vluchters in de eerste week van de Tour bij voorbaat al kansloos zijn, maar hij probeert het wel. Bovendien zorgt hij bij Rabo voor een relaxte dag.

    Vorig jaar hebben we behalve Koos Moerenhout geen Nederlander in de aanval gezien. Nu beginnen we een stuk beter en hopelijk geeft Clement het voorbeeld voor andere landgenoten.

    De titel voor de strijdlust is dan geen échte prijs, je kunt er mee thuiskomen.

      /   Reply  / 
  2. sander

    Bovendien kan een renner als Clement (en elke andere prof) prima herstellen in de etappe van vandaag. Goede move dus van hem en rabo!

      /   Reply  / 
  3. Jan

    Slimme zet van hun Menchov moet toch in de tour komen? Nou met zo’n snelle tourronde gaat dat wel lukken!

      /   Reply  / 
    1. Gerrit Vermeulen

      kun je dit uitleggen, ik snap er niets van

        /   Reply  / 
  4. Gerrit Vermeulen Auteur

    Mag ik toch even melden dat Clement er als een van de eerste af moest in de ploegentijdrit? Dus toch niet zo slim van hem om twee dagen eerder in een ontsnapping mee te gaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>