Nieuw lijstje met favorieten eindzege

Vooraf leek het zo makkelijk om het lijstje met favorieten op te schrijven. Armstrong, Contador, Menchov, Evans, Sastre. Dat zou de top 5 in deze Tour worden volgens vrijwel alle kenners. Eigenlijk kunnen we daar nu al drie namen van schrappen. Menchov, Evans en Sastre staan al op minuten en waar moeten ze dat gaan goedmaken? Een zeer moeilijke opgave. Welke renners gaan dan wel zorgen dat de Astana’s het moeilijk krijgen? Kreuziger, Vande Velde, Tony Martin en de gebroeders Schleck. Deze mannen staan nog enigszins binnen schootafstand van het Astana-blok Armstrong, Contador, Klöden en Leipheimer.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuw lijstje met favorieten eindzege

  1. Frans Godrie

    Dit is grote onzin de tour is nog maar net begonnen. Vrijdag worden Amstrong Leipheimer martin exetra. Door Gesink Menshov en Evans + Sastre op minuten gereden let maar op!!!.
    Het eerste gewin is katte gespin!!

      /   Reply  / 
    1. Ron

      Jij hebt er verstand van zie ik.

        /   Reply  / 
  2. gerrit

    Het is nog grotere onzin om te denken dat Sastre, Evans, Menchov en Gesink vrijdag wel even De hele Astana ploeg op een hoop gaan rijden. Van genoemd viertal heeft alleen Sastre bewezen een aanval te kunnen plaatsen. Menchov en Sastre zijn toch vooral meerijders die het van een goede tijdrit moeten hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>