Rabo’s in Oostenrijk in uitstekende vorm

Dat de Rabo’s in de Ronde van Oostenrijk in uitstekende vorm zijn is natuurlijk niet vreemd. De renners die in Oostenrijk rijden hadden zich op de Tour voorbereid en het was dus het plan om nu te pieken. Zuur is het voor Tankink, Weening en Moerenhout wel dat hun collega’s in de Tour nou niet een geweldige vorm etaleren. Clement rijdt niet lekker. Menchov lijkt zich iets te herstellen, maar reed de afgelopen week ronduit slecht, Nierman niet gezien. Eigenlijk rijden alleen Garate en Ten Dam naar verwachting. Oostenrijk is geen Frankrijk, maar zou er toch niet iets zijn foutgegaan in de selectie? Was het beter gegaan met Moerenhout, Weening en Tankink i.p.v Nierman, Clement en Posthuma?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rabo’s in Oostenrijk in uitstekende vorm

  1. sander

    ook zij waren in de neerwaartse spiraal terechtgekomen ben ik bang…

      /   Reply  / 
  2. sven

    ik vind dat er met de selectie eigenlijk niks mis is. en wat betreft de kritiek op nierman vind ik niet terecht hij heeft al heel veel op kop gereden om gaten dicht te rijden hij heeft bijvoorbeeld twee keer op een dag gesink proberen terug te rijden in de rit dat gesink uit eindelijk uitviel dus die krietiek is niet terecht. en wat clement betreft die begon goed maar die zie je nu wat afzakken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>