Tour de France: livestream etappe 1

Tour de France Eindelijk! Na maanden van wachten start vandaag op Corsica de 100e Tour de France. De eerste etappe belooft direct al spektakel op te leveren. Mis het niet!

NOS
De uitzending van de NOS begint om 11.45 uur. Zij zullen deze middag echter beelden van de Tour afwisselen met het verslag van de TT in Assen. Van de spannende slotfase zult u bij de NOS echter geen seconde missen. Het commentaar daarbij is van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. Vanaf 14.30 uur is deze eerste etappe ook te volgen via de livestream.

Sporza
De Belgen van Sporza beginnen om 11.35 uur op Één en zijn er van start tot finish bij. Hier bent u als wielerliefhebber dus ook aan het goede adres. Michel Wuyts en José de Cauwer zullen de beelden van vakkundig commentaar voorzien.

Eurosport
De derde zender waar u terecht kunt is Eurosport. Daar vormen Martijn Berkhout en Michael Boogerd het vaste duo. Voor Boogerd is het de eerste keer dat hij drie weken zijn licht zal laten schijnen op de ontwikkelingen in de Ronde van Frankrijk. Bij Eurosport kunt u vanaf 12.00 uur terecht.

Livestream
Voor een livestream kunt u andermaal terecht bij Sports-Livez. De livestream zal om 11.30 uur beschikbaar zijn.

Veel kijkplezier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>