Dauphiné-dagboek van de Nederlanders: etappe 4

Aan de 65e editie van het Critérium du Dauphiné nemen tien Nederlanders deel. Reden genoeg om de prestaties van onze landgenoten nauwlettend in de gaten te houden. Lees hier het Dauphiné-dagboek over onze landgenoten. Vandaag: etappe 4.

Top-10
In de door Tony Martin gedomineerde tijdrit over 32,5 kilometer, mikte Stef Clement (Blanco Pro Cycling Team) op een plek bij de beste tien. In tegenstelling tot de Giro, slaagde hij nu niet in die opzet. Onze landgenoot eindigde op 2’01” van Martin als dertiende. Door zijn prima prestatie steeg onze landgenoot naar plaats negen in het algemeen klassement. Nederlands kampioen Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) kampt nog steeds met de naweeën van een val op dag twee en kon hierdoor niet zijn normale niveau halen. Hij was terug te vinden op plaats tachtig.

Nederlanders in etappe 4:
13. Stef Clement (Blanco Pro Cycling Team) +2’01”
55. Laurens ten Dam (Blanco Pro Cycling Team) +3’32”
60. Wout Poels (Vacansoleil-DCM) +3’34”
68. Marc Goos (Blanco Pro Cycling Team) +3’44”
80. Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) +3’57”

De andere vijf landgenoten vindt u terug in de volledige uitslag.

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>