Dauphiné-dagboek van de Nederlanders: etappe 6

Aan de 65e editie van het Critérium du Dauphiné nemen tien Nederlanders deel. Reden genoeg om de prestaties van onze landgenoten nauwlettend in de gaten te houden. Lees hier het Dauphiné-dagboek over onze landgenoten. Vandaag: etappe 6.

Gemiste kans
Reden de Nederlanders gisteren nog nadrukkelijk in beeld, vandaag waren ze niet te zien. En dat terwijl er in deze etappe kansen lagen voor de aanvallers, getuige ook de ritzege van vroege vluchter Thomas Voeckler (Team Europcar). Veel kansen krijgen de avonturiers niet, dus was dit een gemiste kans. Zo had een Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM) niet misstaan in deze kopgroep. Helaas sprintten de landgenoten nu enkel mee voor de ereplaatsen. Tom-Jelte Slagter (Blanco Pro Cycling Team) was op plaats 18 uiteindelijk de beste Nederlander.

Nederlanders in etappe 6:
18. Tom-Jelte Slagter (Blanco Pro Cycling Team) +46”
31. Stef Clement (Blanco Pro Cycling Team) z.t.
38. Laurens ten Dam (Blanco Pro Cycling Team) z.t.
58. Bram Tankink (Blanco Pro Cycling Team) z.t.
63. Marc Goos (Blanco Pro Cycling Team) +5’34”

De andere vier landgenoten (opgave Lieuwe Westra) vindt u terug in de volledige uitslag.

Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>