Coquard pakt derde etappe Ster van Bessèges (+uitslagen)

Bryan Coquard heeft de derde etappe in de Ster van Bessèges op zijn naam geschreven. De Fransman versloeg in de massasprint zijn landgenoot Nacer Bouhanni. John Degenkolb moest namens Giant-Shimano tevreden zijn met een derde plek. De Belg Sander Helven blijft leider.

Vijf man stonden in de schijnwerpers deze etappe. Cyril Gautier (Europcar), Arthur Vichot (FDJ.fr),  Rodolfo Torres (Colombia), Alexis Vuillermoz (AG2R-La Mondiale) en Rémy Di Grégorio (Team La Pomme Marseille) verlieten het peloton al vroeg in de wedstrijd. Giant-Shimano liet het gat met de vluchters niet groter worden dan vier minuten.

De etappe duurde voor de vluchters zeven kilometer te lang. Onder leiding van Giant-Shimano stevende het peloton af op een massaspurt. Daarin Bryan Coquard de snelste. Vorig seizoen wist de talentvolle Fransman van 21 jaar tweemaal te winnen in deze rittenkoers. Voorlopig staat de teller voor hem op één. Wie weet wat we nog van Coquard kunnen verwachten!

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>