Het zit Dekker niet mee

Thomas Dekker is in de tweede etappe van de Tirreno-Adriatico ten val gekomen. De renner van Silence-Lotto kwam op achterstand binnen en verloor twee minuten en acht seconden. De eindzege lijkt hierdoor uit het zicht verdwenen. Het seizoen is nog kort, maar tot nu toe lacht het geluk Dekker nog niet toe. Het jaar waarin hij het ongelijk van Rabobank wil aantonen, rolt hij van de ene naar de andere blessure. Wellicht probeert hij zich te geforceerd te bewijzen?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het zit Dekker niet mee

  1. Piet Veteraan

    Mischien toch die neerwaartse spiraal naar beneden, vanwege te weinig karakter? Heb ik hier vorig jaar op deze plaats al aangegeven, toen Thomas half mei besloot de rest van het jaar niet meer te fietsen!!!???

      /   Reply  / 
  2. David

    @Piet. Zozo, jij bent goed op de hoogte van hoe het vorig jaar gegaan is… Niet dus.

      /   Reply  / 
  3. Piet veteraan

    David,
    Ben jij wel op de hoogte dan? Leg jij dan eens uit waarom een supertalent in het begin van het seizoen gewoon stopt met koersen en nu de grootst mogelijke moeite heeft het peleton gewoon maar te volgen, terwijl hij, volgens eigen zeggen, gestart is voor de overwinning. Mischien is het toch beter een toontje lager te zingen en eerst te gaan presteren, dan kan hij daarna weer gaan zeggen welke wedstrijden hij gaat winnen.

      /   Reply  / 
  4. Gerrit Vermeulen

    volgens mij heeft hij niet zo zeer moeite om het peloton te volgen. Dekker heeft meer moeite met het op zijn fiets blijven zitten. Een tendens die ik dit seizoen bij meer renners bespeur. Er wordt erg veel gevallen.

      /   Reply  / 
  5. David

    @Piet. TD is niet in het begin van het seizoen gestopt met koersen. Daarnaast heeft hij niet de grootst mogelijke moeite het peloton te volgen? Hij is regelmatig gevallen en op die dagen op achterstand binnengekomen/afgestapt. Dat is toch niet raar? Een toontje lager zingen? Volgens mij heeft TD deze week nog gezegd “dat hij baalt, maar keihard zijn best gaat goedn”. Lijkt me een goed houding, niet dan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>