Geluk bij een ongeluk voor Rabo in Ruta del Sol

ten_damLaurens ten Dam heeft gisteren bij een val in de Ruta del Sol een scheurtje in zijn bekken opgelopen. Dit liet de renner zelf via Twitter weten vanuit een Spaans ziekenhuis. “Zo’n einde van de dag had ik me niet voorgesteld. Op 400 meter van de streep blies de harde wind een dranghek de weg op, midden in het sprintende peloton”, aldus de onfortuinlijke Raborenner. Ten Dam hield aan de val een scheurtje in zijn bekken over. Zijn ploegmaat Freire was een stuk gelukkiger. De meervoudig wereldkampioen wist aan alle chaos te ontkomen en boekte zijn 2e overwinning van het seizoen. Hij versloeg onder meer de Duister Wagner en de Brit Mark Cavendish. (zie video onderaan bericht)
Voor Ten Dam zat er niets anders op dan de nacht in het ziekenhuis door te brengen. Hij laat weten zo snel mogelijk weer naar Nederland terug te willen keren.

Samenvatting rit 2 Ruta del Sol:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>