Tirreno: Gesink mist slag, maar stijgt in klassement (video)

Enrico Gasparotto heeft de vijfde rit van Tirreno-Adriatico gewonnen. Hij was de snelste van een kopgroepje van vier man dat in de slotfase wegreed bij de rest. Robert Gesink bevond zich niet in de kopgroep, maar werd wel keurig zesde en staat na vandaag 5e in het klassement. Leider Michele Scarponi zat in dezelfde groep als Gesink, die met een achterstand van acht seconden binnenkwam. Daardoor blijft de Italiaan leider.

Gesink meldde ons na de rit van gisteren via Twitter al uit te kijken naar de dag van vandaag: ‘ik had op beter gehoopt maar gezien de slechte omstandigheden was het resultaat niet slecht! Nog 2 mooie kansen!’ Het lijkt er op dat hij tevreden kan terugkijken op deze etappe. Toch is het jammer dat hij n’et niet mee kon glippen met het kopgroepje aan het einde van deze rit. In elk geval mooi om te zien dat Gesink lekker op stoom is gekomen.

Bekijk de laatste kilometers van rit 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>