Contador relativeert zijn overwinning in de Tour

 

Vanwege de dopingzaken in de afgelopen Tour de France vindt Alberto Contador het noodzakelijk zijn zege in een ander daglicht te stellen: “Ik had liever op een andere manier gewonnen”.

                                  

In een interview met de Spaanse radiozender Cadena Ser vertelde de 24-jarige renner het niet eens te zijn met de gang van zaken rond Michael Rasmussen. “Ik weet niet wie er gelijk heeft in deze zaak. Alleen vind ik het niet kunnen om iemand uit te sluiten op het hoogtepunt van de Tour. Deze beslissing had voor 7 juli genomen moeten worden”.

 

Bron: L’Equipe

 
De ASO zou dit advies maar eens moeten aannemen. Met hun houding in de afgelopen Tour heeft de ronde een hoop krediet verspeeld. Zowel de renners als de toeschouwers hebben er een zure nasmaak aan overgehouden.

 

Zie ook:

Alberto Contador wel aan de doping!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Contador relativeert zijn overwinning in de Tour

  1. max29

    A.C.Fuentes zoals hij overal genoemd wordt heeft in Spanje al zeker geen vrienden door zijn verlinkingen en verminkingen. Basso en Jaksche en Valverde e.a. zijn door hem verraden.Hij probeert met man en macht nog even wat nederlanders als vriend te winnen.
    Dat is helemaal ongehoord en respectloos.Zo is dat manneke.Zo ene mag de TdF dus wel winnen.

      /   Reply  / 
  2. Jan Hanssen

    ik geef hem nu volledig gelijk met wat hij zeg
    er hangt teveel een vies luchje aan deze tour

      /   Reply  / 
  3. FrankR

    Ik snap niet dat men de hersenbloeding van Contador destijds als belangrijke aanwijzing niet oppakt. Zelfs al is er een aanleg voor in de familie, dan is het vreemd dat een gezonde sportman zoiets oploopt, tenzij … (zie de bijwerkingen).

      /   Reply  / 
  4. Ladybass

    @FrankR: Contador had een zoganaamde AVM (arterioveneuze malformatie) oftewel een vatenkluwentje in zijn hoofd dat de hersenbloeding veroorzaakt heeft. Dat is een aangeboren afwijking.
    Een hersenbloeding kan iedereen overkomen, mij overkwam het op mijn 35e en ik had ook geen overgewicht, te hoog cholesterol en sportte een paar keer per week.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>