Nieuwe redacteur wielrennen.blog: Michel Philippa

Wie kent hem niet, nou ja, velen niet. Daarom even voorstellen. Ik ben Michel Philippa, uit 1963. Ik werk sinds 1998 als algemeen verslaggever bij het RTL-nieuws. Ik doe allerlei soorten nieuwsverhalen, maar volg ook de sport intensief.

Wielrennen is mijn grote passie. En nu ga ik er dagelijks over schrijven.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe redacteur wielrennen.blog: Michel Philippa

 1. thieu kessels

  Hallo Michel,
  ik wens je veel succes en dat je er voor ons maar een mooie wielerzomer van gaat maken.
  Thieu

    /   Reply  / 
 2. C.Veerman

  Succes gewenst ,ik zie belangstellend uit naar je verhalen,maak er wat moois van.
  Cor V.

    /   Reply  / 
 3. Rina Hendrikx

  He Michel. Leuk dat je wat met sport doet. Mijn zoon ook. Je “oude” klasgenoot Rina

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>