Zwift levert renner profcontract op

De eerste wielrenner die via het fietsprogramma Zwift een profcontract heeft verdiend is een feit. Team Dimension Data schreef eerder dit jaar een wedstrijd op Zwift uit. De Nieuw-Zeelander Ollie Jones kwam als beste uit de strijd.

Jones wint profcontract via Zwift

Jones wint profcontract via Zwift

Schaatsfanaten zullen Jones kennen van het ijs. Op de ijsbaan kon Jones internationaal weinig potten breken, maar op het virtuele trainingsprogramma Zwift versloeg de Nieuw-Zeelander 9000 concurrenten. Samen met twee andere talentvolle jongemannen werd Jones, die overigens de Nederlandse wedstrijd ZLM-Tour U23 niet uitreed, uitgenodigd voor een trainingskamp van Team Dimension Data in Zuid-Afrika. De renner uit Christchurch maakte daar op een buitengewoon unieke manier zijn wielerdroom waar. Ollie Jones is de allereerste wielrenner die via een virtueel programma een profcontract krijgt.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>