De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

SKS Germany´s Airworx Plus 10.0 review

Tot op de PSI luchtdruk reguleren

Met de robuuste, extra hoge Airworx Plus 10.0 is elke pompbeurt raak. Dankzij de precisienanometer en het overdrukventiel is het eveneens supersimpel om de luchtdruk in de banden te reguleren. In theorie heeft SKS Germany een vloerpomp op de markt gebracht waarmee je tot op de PSI nauwkeurig de luchtdruk in je banden kan reguleren. Wielrennen.blog.nl testte de SKS Germany Airworx Plus 10.0 en schreef de volgende review. 

De Airworx Plus 10.0 van SKS Germany is inmiddels (Oktober 2016) bijna een jaar op de markt. De stalen behuizing en een hoogte van 73 centimeter maakt de pomp relatief zwaar: ruim 2 kilogram. Dit robuuste design is wellicht iets lastiger op reis mee te nemen, maar het is wel makkelijker om de banden op te pompen. Daarnaast oogt het robuuste buitengewoon fraai en luxueus. Mede dankzij het stevige formaat, de handgreep en de brede standvoet is elke pompbeurt raak.

Zoals we gewend zijn van de Duitse leverancier, is ook de Airworx plus 10.0 weer van prima kwaliteit. De Airworx Plus 10.0 is geschikt voor alle soorten fietsen en andere producten die lucht voor gebruik nodig hebben. Met de precisienanometer en het overdrukventiel is het buitengewoon soepel reguleren van de luchtdruk. Handig voor als je exact acht bar of 120 PSI in je banden wil hebben zitten. Meer kan ook, want de Airworx kan tot 10.0 bar oppompen. In de praktijk moet je als wielrenner ook goede armspieren hebben, want vanaf 6 bar wordt pompen een kleine uitdaging.

De Airworx Plus 10.0 van SKS Germany is voor 54,99 euro – met vijf jaar garantie – te koop bij alle SKS Germany-dealers.

RS2997_11365_AIRWORX_PLUS_10.0_gauge_03-scr RS2999_11365_AIRWORX_PLUS_10.0_image_01-lpr

 

 

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>