Rubriek: Steven Kruijswijk

Giro 2015: favorieten algemeen klassement

Voorbeschouwing Ronde van Italië 2015 favorieten algemeen klassement Door: Sjors Beukeboom ………………………………………… Klik hier voor een overzicht van alle voorbeschouwingen op de Giro Alberto Contador probeert dit jaar zowel de Giro als de Tour de France te winnen. Deze combinatie is vroeger maar matig succesvol gebleken. Contador won de Ronde van Italië eerder, in 2008. Dit

Lees verder...

Giro 2015: Nederlandse deelnemers

Voorbeschouwing Ronde van Italië Nederlandse deelnemers Door: Sjors Beukeboom …………………………………… Klik hier voor een overzicht van alle voorbeschouwingen op de Giro Team Cannondale-Garmin verschijnt met Tom-Jelte Slagter aan het vertrek. In de voorjaarsklassiekers kwam het er nog niet uit bij de Groninger. Het is te hopen voor hem dat hij in de Giro zijn topvorm vindt.

Kwiatkowski rijdt naar regenboogtrui

Michal Kwiatkowski heeft de wegrit van het wereldkampioenschap 2014 in Ponferrada gewonnen. De Pool bleek na een slopende koers van bijna 255 kilometer de beste renner van de dag. Simon Gerrans eindigde op de tweede plaats. De derde plek werd gegrepen door Alejandro Valverde.

Voorbeschouwing koninginnenrit (etappe 17) Tour de France 2014 en alles wat u moet weten!

Door: Sjors Beukeboom ————————— De finale van de 101ste editie van de Tour de France wordt vandaag ingeluid met de koninginnenetappe. Waar het peloton de vluchters gisteren vrij spel gaven, en de klassementsrenners pas op de laatste klim volle bak gingen, staat de etappe van vandaag garant voor een hele dag spektakel! Wielrennen.blog.nl blikt vooruit! Alles over de Tour

Voorbeschouwing etappe 16 Tour de France 2014 en alles wat u moet weten!

Door: Sjors Beukeboom ————————— Hopelijk hebben de renners een beetje kunnen herstellen op de rustdag in Carcassonne want vandaag moeten ze weer aan de bak. Voor de spanning in de Tour zou het leuk zijn als Vicenzo Nibali zijn daalkunsten verleerd heeft. Er ligt namelijk een col van de hoogste categorie op slechts 21,5 kilometer

Lars Boom wint helse kasseienrit vol valpartijen Tour de France 2014 (+beeld)

Belkin-renner Lars Boom heeft de vijfde etappe in de Tour de France op zijn naam kunnen schrijven. De Nederlander wist in de helse kasseienrit tussen Ieper en Arenberg na 156 kilometer als eerste over de meet te komen. Geletrui-drager Vicenzo Nibali eindigde als derde en was daarmee de grote winnaar met oog op het algemeen

Voorbeschouwing kasseienrit (etappe 5) Tour de France 2014 en alles wat u moet weten!

Door: Sjors Beukeboom ————————— Vandaag staat er een spannende etappe op het programma. De Tour-organisatie heeft namelijk negen kasseienstroken in de vijfde rit van deze editie opgenomen. Het belooft een groot spektakel te worden.  Alles over deze ‘mini Parijs-Roubaix’ kunt u hieronder vinden want wielrennen.blog.nl blikt vooruit! Alles over de Tour de France kunt u vinden in onze

Nu live: Nederlands kampioenschap wegwielrennen

Op dit moment wordt er gestreden om de rood-wit-blauwe trui. Of Johnny Hoogerland zijn Nederlandse titel kan verdedigen is maar zeer de vraag. Het parcours in Ootmarsum lijkt namelijk niet op het parcours van vorig jaar. Welke renners kunnen wij wel van voren verwachten vandaag? Wielrennen.blog.nl blikt vooruit!  Parcours: Profiel: Klik hier voor de deelnemerslijst

Voorbeschouwing: favorieten algemeen klassement Tour de France 2014

Voorbeschouwing Tour de France 2014 Door: Sjors Beukeboom 28-06-2014 Uw reclame hier? Neem snel contact op! —————————————————————————————– In deze Tour de France kunnen we een titanenstrijd verwachten tussen een Brit en een Spanjaard. Vooraf gezien lijken Chris Froome en Alberto Contador de grote favorieten voor het algemeen klassement. Titelhouder Chris Froome was in 2013 de

Belkin kiest Mollema als kopman voor Tour

Bauke Mollema zal als kopman fungeren in de Tour de France 2014. Net zoals vorig jaar zal Laurens ten Dam hem assisteren in de bergetappes. Vorig jaar bleek deze constructie uitstekend te werken. Zo werden de beide Groningers zesde en dertiende in de 100ste editie van de Tour. Deze prestatie hoopt Belkin Pro Cycling op

Voorbeschouwing Giro d’Italia 2014 en alles wat u moet weten! (+livestreams)

Voorbeschouwing Giro d’Italia 2014 Door: Sjors Beukeboom 02-05-2014 —————————————————————————————– De eerste grote ronde van het seizoen staat op het programma. Op 9 mei zullen de deelnemers in Belfast beginnen met een tijdrit. Renners die de 21 dagen koers succesvol doorkomen zullen finishen in Trieste op 1 juni. De beste renners na drie weken koers mogen

Opgave Steven Kruijswijk Giro

Steven Kruijswijk is afgestapt in de Giro d’Italia. De renner van Belkin gaf op in de negende etappe naar Sestola. Kruijswijk kwam eerder deze etappekoers zwaar ten val. Vermoedelijk heeft de Nederlander te veel last van zijn verwondingen. De Belkin-renner is de eerste Nederlandse uitvaller.

Quintero pakt eerste etappe Langkawi

Duber Quintero heeft de eerste etappe van de Tour of Langkawi 2014 gewonnen. De 23-jarige Colombiaan was de beste van een vluchter van vier renners. Het peloton kwam ruim een minuut na Quintero over de streep. Andrea Guardini (Astana) won de sprint voor plek vijf. De Nederlander Kenny van Hummel (Androni Giocattoli-Venezuela) werd zevende. Een

Voorbeschouwing: Le Tour de Langkawi 2014

Van donderdag 27 februari tot en met zaterdag 8 maart heeft de Ronde van Langkawi plaats. Met Astana, Belkin, Europcar , Katusha, Tinkoff-Saxo en Orica-GreenEdge komen zes WorldTour-ploegen aan de start. Geen enkel Belgisch team rijdt in Maleisië. Het geheel wordt op gang geschoten in Langkawi. Het klassement zal een eerste keer overhoop gehaald worden