ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

1IMG_0116De naam Aloë Vera zal vooral bekend in de oren klinken van de zalf. Deze zalf is gemaakt van de gelijknamige plant. Er is ook Aloë Vera sportdrank. De zogeheten ALO drink is 100% plantaardig, net zoals de andere producten die van de Aloë Vera plant gemaakt worden. De drank, dat vruchtvlees, is gemaakt met 100% puur bronwater en is vooral geschikt voor na het wielrennen.

De smaak van de (sport)drank is goed. Het is even een bijzondere gewenning als er bij een slok stukjes vruchtvlees mee uit de fles vloeien. Het vruchtvlees is zacht en smelt als het ware op de tong. Extreemzoet is het vruchtvlees, noch de drank niet. Er is weliswaar natuurlijke rietsuiker aan het product toegevoegd, maar dat brengt de smaakbeleving niet in gevaar. Het gevoel dat je iets drinkt dat rechtstreeks uit de natuur komt, maakt het extra lekker.

2IMG_0100

De verscheidenheid aan smaken is ook prettig. Zo is er onder andere keuze uit honing, mango, bosbessen, grapefruit en watermeloen. Er zijn geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen toegevoegd. Het product is daarnaast arm van calorieën (handig als je wil afvallen door middel van wielrennen), glutenvrij en vetvrij. Wel bevat het vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren.

En die komen vooral goed van pas wanneer je net van de koersfiets afgestapt bent. De aanwezige calcium is bijvoorbeeld goed voor de botopbouw en de aminozuren zijn de bouwstenen van onder andere de spieren en stimuleren de verbrandingsreacties in de spieren om beter te sporten. De Aloë Vera is tot slot belangrijk voor de flexibiliteit van de spieren en het versterken van de gewrichten. Dit laatste product is niet te vinden in andere sportdranken. De voordelen van deze plant maakt de ALO drink uniek ten opzichte van het grote gros aan energiedrankjes. 1IMG_0105

De stukjes vruchtvlees hebben wel één nadeeltje. Die blijven te vaak achter in de bidon omdat ze niet door het tuitje passen. Daarom zou ik de drank niet gebruiken voor tijdens het wielrennen. Voor daarna is het product prima.

De ALO Drinks komen in plastic flessen van 500 milliliter. Ze zijn verkrijgbaar op Aloeveraplaza.nl vanaf 1,99 euro per stuk en ook te kopen in pakketen van 12 of 24 flessen.   2IMG_0097

1 Reacties // Reageer

One thought on “ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

  1. Aloë Vera

    Ik gebruik het al jaren aloe vera na het sporten en zal het ook iedereen aanraden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>