Wiggins heeft 13 april met rood omcirkeld in zijn agenda

Bradley Wiggins deed afgelopen week al een opvallende uitspraak. Volgens de Brit is hij één van de weinige schone Tour de France winnaars. Vandaag meldde Wiggins dat hij voor de overwinning in Parijs-Roubaix gaat.

De renner van Sky richt zich al een tijdje op parcoursen zoals die van Parijs-Roubaix. Kasseienklassiekers liggen hem wel volgens de Brit: “Ik weet dat ik de kwaliteiten heb om mee te doen om de zege in wedstrijden zoals Parijs-Roubaix.” De renner deed al zeven keer mee aan de klassieker. Dat deed hij elke keer als knecht. Nu wil de Sky-renner voor eigen kansen rijden.

In de agenda van Wiggins staat ook de Ronde van Californië. Daarnaast zal Wiggins in dienst van Froome rijden in de Tour de France, die dit jaar start in Engeland. Hij hoopt deel te zijn van een succesvol Sky-team.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>