Peter Sagan slaat toe in vierde etappe Tour of Oman (+uitslagen)

Peter Sagan heeft zijn eerste zege van het seizoen binnengesleept in de vierde etappe van de Ronde van Oman. Het was direct een dubbelslag voor de Slowaak want Sagan pakte ook de leiderstrui. De voor Cannondale rijdende Slowaak wist Rigoberto Uran en Vicenzo Nibali naar de overige plekken op het podium te wijzen. Daryl Impey won de sprint in het achtervolgende peloton.

In de etappe moest viermaal de lastige Bousher Alamrat overwonnen worden. Bij de vierde en laatste beklimming van deze pukkel gingen de favorieten om de ritzege strijden. Chris Froome was de eerste die bovenkwam. De Engelsman liet zich echter verassen door Uran, Nibali en Sagan. Daardoor verloor Froome aansluiting met het trio. Sagan bleek vervolgens de beste sprinter te zijn van de drie.

De rit van Niki Terpstra op Strava

 

Uitslagen:

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>