Matti Breschel gewond door matras

Matti Breschel is op een zeer bijzondere manier onderuit gegaan. Breschel was na de slotetappe in de Tour of Oman onderweg naar zijn hotel toen hij in een afdaling, met 70 kilometer per uur, werd geschept door een vliegende matras.

Het lijkt erop dat het koersprogramma van Breschel niet in gevaar komt ondanks dit incident. Naar eigen zeggen heeft hij geen ernstige verwondingen en slechts last van was schaafwonden en hechtingen in zijn knie.

Hoe het vliegende matras op de weg is gekomen is onbekend.

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>