Aflevering 2: Strava ‘club leaderboard’ winnaars week 10

Wielrennen.blog.nl zit natuurlijk op Strava. Hier kunt u als wielerliefhebber tegen andere wielerliefhebbers strijden om de eer. Dat kan op drie onderdelen: meeste kilometers van de week, langste rit van de week en meeste hoogtemeters van de week. Het podium van elke categorie vermelden wij elke week in deze rubriek! Wie waren in week 9 de beste renners?

De meeste kilometers werden verreden door niemand minder dan Khanh Huynh, 409.7 kilometer. Onze columnist Wouter Hendriksen strandde één plek lager met één kilometer achterstand op de nummer één. Sergi Florenciano eindigde als derde.

Florenciano was wel de beste in de categorie ‘langste rit’: 103.5 kilometer. Het podium werd compleet gemaakt door Luis Lopez en Bennie Kregel.

Ook was Florenciano eveneens beste klimmer. Deze categorie won hij met overmacht. Meer dan 8000 meter werd er overwonnen in één week! Khanh Huynh eindigde op een tweede plaats en Bob Streuntjes eindigde als derde!

Denkt u dat u het podium kan halen deze week? Klik hier!

 

Last Week’s Leaders

 

Distance Longest Ride Climbing
 Khanh Huynh

409.7 km
 sergi florenciano

103.5 km
 sergi florenciano

8,323 m
 Wouter Hendriksen

408.7 km
 Luis Lopez

101.1 km
 Khanh Huynh

2,151 m
 sergi florenciano

393.3 km
 Bennie Kregel

95.0 km
 Bob Streutjens

2,149 m

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>