Vansummeren toch van start in Parijs-Roubaix

Johan Vansummeren zal zondag toch van start gaan in Parijs-Roubaix. De 33-jarige Belg heeft de kasseien verkend en is tot de conclusie gekomen dat hij de “Hel van het Noorden” niet wil missen. Dat meldde zijn vrouw via Twitter.
Vorig weekend, in de Ronde van Vlaanderen, kwam de Belg hard ten val. Vansummeren knalde frontaal op een toeschouwer. De renner van Garmin-Sharp hield weinig over aan de crash in tegenstelling tot de toeschouwer. Zij ligt nog steeds in coma.
Vansummeren had mentaal grote veel problemen met de toestand van de toeschouwer en zou daarom niet starten in Parijs-Roubaix. De de verkenning heeft de Belg toch anders besloten.
Wielrennen.blog.nl heeft inmiddels een voorbeschouwing gepubliceerd. Klik hier om de voorbeschouwing te bekijken. 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>