-Gesloten- Prijsvraag! Win het handboek Tour de France 2014!

————- U kunt tot en met aanstaande zondag meedoen ! ————-

De Tour de France is nog steeds hét sportevenement waar iedere zomer weer miljoenen Nederlanders naar kijken: Foto handboek Tour de France 2014thuis op de bank of oranje uitgedost langs het parcours. Voor alle wielerliefhebbers is het Handboek Tour de France ook dit jaar weer onmisbaar. In dit compacte naslagwerk brengen Michael Boogerd en Maarten Scholten alle belangrijke informatie voor de Tour van 2014 bijeen.Vanaf afgelopen vrijdag ligt het handboek in de schappen. Wij hebben de mogelijkheid om eentje weg te geven! Hoe u mee kunt doen ziet u hieronder.

 Inhoud Handboek Tour de France 2014:

  • Etappeoverzicht: uitgebreide routekaartjes, informatie over het parcours, de etappeplaatsen en hindernissen onderweg, analyse van de kanshebbers.
  • Boogerds blik: anekdotes, analyses en verhalen van de kenner uit het peloton.
  • Facts & figures: feiten en weetjes over de Tour, van vroeger en vandaag.
  • Demarrage: speciale herinneringen van Michael Boogerd en anderen uit het peloton.
  • Tourhistorie: verhalen over cracks uit vroeger tijden.
  • Wielertaal: hoe praten de profs en wat betekent het?
  • Vive la France: toeristische wetenswaardigheden over de etapperegio’s.

Michael Boogerd (1972) is voormalig beroepswielrenner. Hij reed twaalf keer de Tour de France en behaalde twee etappezeges. Daarnaast won hij de Amstel Gold Race in 1999 en werd hij driemaal Nederlands kampioen. Na zijn wielercarrière is hij onder meer actief als wielercommentator voor de nos.

Maarten Scholten is sportredacteur van NRC Handelsblad, met speciale aandacht voor wielrennen en schaatsen. Hij schreef eerder onder meer de biografieën van schaatscoach Peter Mueller (Op dun ijs) en van Michael Boogerd (Boogie).

 

Wilt u het handboek winnen? Vul uw gegevens hieronder in en wij verloten eentje onder de deelnemers!
Op de site, Facebook en Twitter zullen wij vervolgens de winnaar bekend maken. Het boek zal na de bekendmaking naar de winnaar worden verstuurd. Het vakje ‘antwoord’ hoeft niet worden ingevuld.


Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>