- GESLOTEN – WINNEN: het boek ‘De Ronde van Boogerd’!

Michael Boogerd voor twee jaar geschorst naar aanleiding van dopingbekentenis.
De Ronde van Boogerd van Filemon Wesselink verschijnt deze week bij Lebowski publishers, met daarin het nieuws van de schorsing, maar u kunt het boek ook winnen!

Het boekboogerd

Michael Boogerd, een van meest succesvolle wielrenner van zijn generatie, biechtte in 2013 op tien jaar lang doping te hebben gebruikt. In plaats van de sport definitief de rug toe te keren begon hij een nieuw wielerleven als ploegleider van het jonge wielerteam Roompot, met sterrenners als Johnny Hoogerland en Mark de Maar.

Eerder deze week is bekendgemaakt dat oud-wielrenner Michael Boogerd door de internationale wielerunie UCI voor twee jaar is geschorst. Dat houdt in dat hij zijn functie als ploegleider bij Team Roompot moet neerleggen.

Voor De Ronde van Boogerd volgde Filemon Wesselink de herboren Boogerd een jaar lang gedurende zijn debuut achter het stuur, en dat leverde een intiem, openhartig en ontroerend portret op. Het boek geeft een unieke inkijk in het eerste jaar van Boogerd als ploegleider van Team Roompot.

Winnen

U kunt het boek ‘De Ronde van Boogerd’ winnen. Winnen is simpel door de volgende stappen te volgen:

1. Volg onze nieuwste partner op YouTube door hier te klikken.

2. Vervolgens geeft u uw gegevens door verderop in dit bericht.

3. Wij maken op 31 januari de winnaar van het boek bekend.

4. De winnaar krijgt het boek tot slot thuis opgestuurd.


“Blog Online B.V. zal ervoor zorgen dat uw persoonsgegevens met zorg worden behandeld”, aldus de voorwaarden.

Over de auteur:

filemonFilemon Wesselink (1979) is een groot wielerliefhebber. Naast zijn werkzaamheden als vaste tafelheer bij DWDD en presentator bij BNN – waar hij programma’s maakte als De week van Filemon en Spuiten en Slikken -, heeft Wesselink sinds 2011 een vaste column in tijdschrift Wieler Revue, en voor Radio 1 doet hij al vier jaar lang verslag van de Tour de France. In de zomer van 2015 was hij daarnaast ook dagelijks te zien in het NOS-programma Studio Tour, samen met Dionne de Graaff en Gert van ‘t Hof.

 

1 Reacties // Reageer

One thought on “- GESLOTEN – WINNEN: het boek ‘De Ronde van Boogerd’!

  1. Diana Coenraads

    Boogerd en Wesselink een prima combinatie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>