Contador stelt harde eisen aan Astana

Alberto Contador mag dan een akkoord hebben bereikt over zijn salaris bij Astana (€4 miljoen per jaar), de eisen die hij aan zijn ploeg stelt zijn niet mals. Zo wil hij een anti-doping clausule in zijn contract laten opnemen dat hem in staat moet stellen de ploeg te verlaten wanneer een ploeggenoot positief bevonden wordt. Iets wat gezien de recente geschiedenis bepaald geen gekke gedachte is.

Volgens de Spaanse website Nortecastilla.es hamert Contador vooral op strenge anti-doping procedures binnen het team, maar daarbij wil de Spanjaard zwart op wit zien dat zijn ploegmaat Alexander Vinokourov volgend jaar de Ronde van Italië zal rijden, maar de Tour de France links laat liggen. Het is duidelijk dat Contador bezig is de ploeg naar zijn eigen smaak te laten functioneren met daarbij de stille hoop dat de bom barst en hij kan verhuizen naar een andere ploeg.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>