Ober! Er zit een dopingcontroleur in m'n soep!

als toetje graag de 'contrôle du dopage'
als toetje graag de ‘contrôle du dopage’

Voormalig Tourwinnaar Oscar Pereiro heeft deze week een dopingcontrole moeten ondergaan. Op zich geen schokkend nieuws, ware het niet dat deze bloed en urine controle plaatsvond in een restaurant! Volgens zijn whereabouts zou de Spanjaard ‘s ochtends tussen 7 en 8 beschikbaar zijn. De dopingcontroleurs kwamen ‘s avonds en moesten zich naar de plaats begeven waar de renner op dat moment was: een restaurant in Santiago de Compostella.

Een verbijsterde Pereiro vertelt: “Ik was daar met vrienden en wou mijn maaltijd niet laten staan. Ik hoefde dat ook niet te doen’, zegt Pereiro in de krant La Voz de Galicia. “Dus kozen de controleurs het dichtstbijzijnde private kamertje: de wc van het restaurant.” Dit kamertje bleek echter té klein waardoor het gezelschap op de gang aan de slag ging met het afnemen van urine en bloed. Volgens een vriend van Pereiro zorgde dit voor de nodige opschudding: “Het restaurant zat vol buitenlanders. Zij zagen drie mensen samen naar het toilet gaan om daar allerlei vreemde dingen te doen achter de klapdeurtjes. Er was dus wel wat bekijks!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>