Rasmussen naar Italiaanse amateurploeg

De kogel is door de kerk, Michael Rasmussen rijdt in 2010 voor CDC-Cavaliere. Deze ploeg maakt volgend jaar de overstap van de amateurs naar de profs. Het ultieme doel van Rasmussen is om met deze ploeg deel te nemen aan de Giro in 2010. Teammanager Floriano Torres is blij met de komst van Rasmussen naar de ploeg. “Het is een overeenkomst die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Wij geloven in hem.”

Rasmussen keerde dit seizoen terug van een schorsing wegens dopinggebruik en maakte het seizoen af bij het Mexicaanse Tecos team. Met deze ploeg baarde hij opzien door een sterk optreden in de Vuelta a Chihuahua (Mexico). Nu is die prestatie natuurlijk geen goede graadmeter voor de Giro, maar het geeft aan dat ‘chicken’, zoals zijn bijnaam luidt, weer een doel heeft. Voor wie het vergeten is, dit filmpje toont waar hij voor zijn schorsing toe in staat was!

Volgend jaar de échte roze trui?

Volgend jaar de échte roze trui?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>